PC

80% developera koji rade na GTA 6 su veterani Rockstar studija

Posted on

GTA 6 je u razvoju već mnogo godina, a Rockstar se promenio na nekoliko načina od lansiranja poslednjeg Grand Theft Auto naslova. Tim je takođe izgubio nekoliko poznatih imena, što je dovelo do zabrinutosti o kvalitetu GTA 6 kao rezultat.

Srećom, bivši Rockstar programer Obbe Vermeij ima dobre vesti. On navodi da je oko 80% tima koji je radio na GTA 4 još uvek deo Rockstar North.

Jedan fan je nedavno zamolio Obbe Vermeij da imenuje nekoliko veterana članova osoblja koji su još uvek prisutni u timu, a on je procenio da je većina starog talenta još uvek uključena u najnoviji unos Grand Theft Auto.

To uključuje i ljude kao što su Aaron Garbut, direktor umetnosti koji je bio sa serijalom od GTA 3. Sam Houser, jedan od originalnih osnivača studija, takođe pomaže da vodi GTA 6.

U isto vreme, igru usmerava Rob Nelson, developer koji je režirao fenomenalni Red Dead Redemption 2. Za kontekst, isti kadar je ranije pionirao klase vodeće naslove kao što su Max Payne 3, Red Dead Redemption i još mnogo toga.

S obzirom na ova imena i solidan prvi trejler od prošle godine, fanovi imaju malo razloga za brigu. Dok su ljudi kao što su Leslie Benzies, Dan Houser i Michael Unsworth više nisu u studiju, puno iskusnog talenta je još uvek uključeno u Grand Theft Auto franšizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version