PC

Procureli detalji za Call of Duty 2025

Sa Call of Duty Black Ops 6 samo nekoliko dana udaljenim od lansiranja, deo fokusa se sada prebacio na još nenajavljen naslov za sledeću godinu. Potvrđujući curenja informacija sa kraja prošle godine, otkriveni su novi detalji o COD-ovom naslovu za 2025. godinu.

Kako je izvestio FumoLeaks i potvrdio industrijski izvor informacija Tom Henderson putem Insider-Gaming, sledeći naslov Call of Duty-ja je postavljen da bude reizdanje klasika iz 2012. Black Ops II.

Prema curenjima informacija, igra će biti postavljena u 2035. godinu i pratiće sina protagoniste BOI Alexa Masona u kampanji fokusiranoj na špijunažu i informaciono ratovanje.

Osim toga, za multiplejer se kaže da uključuje niz promena/poboljšanja u gejmpleju, uključujući povratak Omnimovementa iz Black Ops 6, zajedno sa nekim nivoom skakanja po zidovima.

Što se tiče režima Zombies, za COD 2025 se kaže da se fokusira na klasični gejmplej zasnovan na rundama – mada će navodno biti i neka vrsta “velike” mape u stilu Black Ops 2 (kao što je viđeno sa Tranzitom u prošlosti).

Uprkos svojoj veličini, ova mapa neće biti iskustvo tipa Outbreak / Modern Warfare III Zombies, već će biti bliža tipičnom režimu zombija – iako će biti postavljena na mnogo većoj mapi.

S obzirom na prirodu ciklusa razvoja COD-a, mnoge od ovih procurile funkcije bi mogle biti promenjene ili potpuno uklonjene do trenutka kada se zvanično najavi igra nekada sledeće godine.

Bez obzira na to, biće zanimljivo videti šta je tim planirao za ovo reizdanje jednog od najpopularnijih naslova iz Call of Duty serijala ikada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top