PC

Igrači otkazuju kupovinu Kingdom Come: Deliverance 2 zbog Denuvo DRM-a

Kingdom Come: Deliverance je bio ogroman uspeh i privukao je ogromnu bazu fanova koja je strpljivo čekala izlazak njegovog nastavka. Igra, objavljena 2018. godine, prodala je preko 6 miliona kopija i ima prilično solidnu ocenu na Steamu.

Fanovi su bili veoma uzbuđeni zbog Kingdom Come: Deliverance 2, ali neki od njih više nisu. To je uglavnom zato što je Denuvo dodan u igru, a oni otkazuju prednarudžbe.

Nakon što su čuli vest da će Denuvo biti uključen u igru i da neće biti dostupan za GOG, mnogi fanovi su bili očajni. Neki od njih su čak tvrdili da otkazuju svoje prednarudžbe nakon godina iščekivanja, što samo pokazuje koliko mrze DRM tehnologiju.

Pa, to ja otkazujem. Sramota je bila izuzetno uzbuđena, nikada ne prednaručujem ovih dana, Denuvoshit, I problemi sa pokretanjem, mogu isto tako da si pošaljem kadrove jedan po jedan

  • Uredoom na Twitteru

Neki fanovi se nadaju da će Denuvo biti uklonjen u budućnosti jer Denuvo sada košta 25.000 dolara mesečno. Dakle, trošenje takve ogromne sume i ugrožavanje performansi možda nije idealan izbor ovde.

Fanovi takođe vide ovo kao primer zašto više ne prednaručuju igre. Poznata je činjenica da Denuvo šteti performansama igre, sa čime se kompanija ne slaže. Dakle, igrači nikada neće dočekati takvu tehnologiju otvorenih ruku.

Denuvo je veliko razočaranje. Ovo je “kupi godinu dana nakon objavljivanja kada uklone tu glupost” vrsta posla za mene.

  • JohnHue

GoG je DRM-free prodavnica, tako da je to razlog zašto ova igra neće biti objavljena na platformi. To je takođe bio ubica raspoloženja za neke fanove. Dok će Denuvo verovatno biti uklonjen u bliskoj budućnosti, ovo će ipak verovatno uticati na prodaju igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top