PlayStation 5

Killzone je mrtav, Guerilla Games u potpunosti digla ruke od serijala

Killzone serijal je bio jedan od najupečatljivijih PlayStation franšiza tokom PS3 ere. Iako nije uspela da se izmeri sa God of War, Uncharted i The Last of Us, ova franšiza je bila samouverena reprezentacija Guerrilla Gamesove vizije za vojni first-person shooter.

Nije iznenađujuće što se mnogi danas zalažu za oživljavanje. Sa Guerrilla Games koja nedavno objavljuje kritički priznate i komercijalno uspešne igre, fanovi se nadaju da će videti studio koji ponovo posećuje ovaj čuveni serijal.

Međutim, tim je nedavno sugerisao da nema nameru da to učini.

Govoreći za The Washington Post, art direktor Roy Postma je diskutovao o prelasku Guerrilla Games na živopisniji svet Horizona.

On je izjavio da je tim tražio osveženje i kolektivno odlučio da promeni smer. Međutim, art direktor je nastavio sa izjavom koja ima zanimljive implikacije za budućnost studija.

Bili smo gotovi sa tim (Killzone) kao tim.

  • Roy Postma

On je naglasio da je drugačiji pristup Horizona bio nameran i da je trebalo da donese osećaj svežeg uzbuđenja svima uključenima.

Uprkos trenutnoj potražnji za Killzone, Guerrilla Games se očigledno definitivno preselio. Iako se remaster ili remake može još uvek dogoditi u takvim okolnostima, izjava ne sluti na dobro za bilo kakve potencijalne originalne naslove iz studija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top