Vesti

Assassin’s Creed Shadows Collector’s Edition značajno pojeftinio

Nakon nedavne najave da će Ubisoftov Assassin’s Creed Shadows biti odložen sa planiranog novembarskog lansiranja na februar 2025. godine, izdavač izgleda da se vraća na radnu ploču za neke od svojih planova objavljivanja – uključujući i smanjenje cene Collector’s Edition za značajnih 50 dolara.

Kako je izvestio IGN, Assassin’s Creed Shadows developer, Ubisoft Quebec, je otišao na njihov Discord da potvrdi neke od promena koje dolaze kao rezultat odlaganja igre, navodeći “Sadržaj će uglavnom ostati kao što je prvobitno najavljeno, iako se neki elementi dizajna mogu promeniti.”

Uz to, tim je potvrdio da će, kao deo ovog kašnjenja, ranije najavljeni AC: Shadows Collector’s Edition videti neke promene – najznačajnija je smanjenje cene za 50 dolara sa 279,99 dolara na 229,99 dolara.

Nažalost, ovo smanjenje cene je kao rezultat gubitka nekih od ranije obećanih funkcija Collector’s Edition: naime 3 dana ranog pristupa i sada otkazanog Season Passa.

Čak i sa smanjenjem cene, collector’s edition za Assassin’s Creed Shadows ostaje prilično skup, tako da će biti zanimljivo videti kako će fanovi reagovati na ove promene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top