PC

Silent Hill 2 Remake ubedljivo najbrže prodavana igra u serijalu

Postoji na gomila igara u Silent Hill franšizi, ali najbolje, naravno, kreću se od 1-4. Poslednji deo se zapravo nije uklopio sa obožavateljima, ali prva 3 su bila prilično sjajna. Dakle, Silent Hill franšiza je jedna od najboljih serijala horor igara, ako ne i najbolja.

Stara generacija je uživala u naslovima iz ove franšize. Nedavno je Konami objavio remake Silent Hill 2, koji je dobio odličan prijem i od obožavatelja i od kritičara. Ne samo to, već je postao najbrže prodavana igra u serijalu.

Nedavno je Konami objavio da je Silent Hill 2 remake prodao 1 milion kopija za samo 3 dana. Prilično je impresivno za remake igre koja je starija od 2 decenije da dostigne ovaj cilj i dobije takav prijem od fanova.

To ga čini najbrže prodavanom Silent Hill igrom do sada, i svakako nije loše za PS5/PC ekskluzivno objavljivanje za dugo uspavani IP.

  • Dusk Golem

Dusk Golem, entuzijasta horor igara i pouzdan izvor informacija, otkrio je da je ovaj remake zapravo, daleko, najbrže prodavan naslov u serijalu. Ovo je prilično solidno dostignuće i Silent Hill 2 remake zaslužuje to.

Igra je lansirana sa preko 23K igrača na Steamu i sa preko 95% pozitivnih recenzija. Nakon što su videli tako sjajan remake, fanovi su počeli da zahtevaju rimejkove Silent Hill 1 i 3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top