PlayStation 5

Skroz zakopane ratne sekire – Fable, Gears i Halo igre u razvoju Playstation 5

Posted on

Ranije ove godine, Microsoft je objavio svoje multiplatformske planove, sa Indiana Jones kao prvim AAA naslovom koji dobija PS5 port. Sada, nova glasina sugeriše da se više drugih Xbox naslova, uključujući Gears E-Day, Fable, Halo i još mnogo drugih, takođe razvijaju za PlayStation 5.

Prema MAGG-u iz Crossfire, koji je ranije predvideo dolazak prethodnih Xbox portova, Microsoft planira da objavi većinu svojih predstojećih naslova i na PS5. To uključuje Gears of War E-Day, Fable, Perfect Dark, Avowed, Blade i Halo.

Ako se uzme u obzir prodaja, Xbox igre su uvek dobro prolazile na PlayStation-u. Nedavni portovi poput Sea of Thieves i Hi-Fi Rush imali su veoma dobar prijem.

S obzirom na trenutne Microsoftove borbe u industriji, ovo bi se moglo pokazati kao tačno, ali uzmite ovo sa rezervom za sada. Takođe, veoma pouzdan izvor informacija, extas1s, je takođe izjavio da dok su portovi planirani, oni su trenutno ‘pauzirani’.

Microsoft je imao nadu da će dobiti mnogo popularnosti sa otkrivanjem Indiana Jones PS5; međutim, to nije bilo tako dobro prihvaćeno, što je dovelo do toga da kompanija ‘uspori’ ili ‘pauzira’ buduće portove. Dakle, čini se da čak i ako postoje planovi, oni su stavljeni na čekanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version