PC

Prince of Persia: The Lost Crown ne dobija nastavak

Posted on

Ubisoft prima mnogo kritika za svoje AAA igre iz različitih opravdanih razloga, ali izdavač takođe ne dobija toliko zasluga koliko bi trebalo za neke od svojih manjih naslova. Jedan takav nedavni primer bio je Prince of Persia: The Lost Crown, koji je bio fantastična metroidvania, ali zbog svog nišnog žanra, igra nije postigla uspeh u prodaji.

Prema francuskom YouTuberu, Gautozu, Lost Crown tim u Ubisoft Montepellieru se raspao. Ubisoft je kasnije potvrdio Eurogameru u saopštenju da je, kako je završen post-launch sadržaj naslova, većina tima bila prebačena na druge projekte.

Nažalost, ovo verovatno znači da neće biti nastavka da bi se Prince of Persia učvrstio kao glavna franšiza za Metroidvania igre. Sa Nintendovom sledećom konzolom koja je tik iza ugla, to izgleda kao propuštena prilika s obzirom na pohvale koje je originalna igra dobila.

Ubisoft je prolazio kroz internu reviziju i preduzima mere smanjenja troškova zbog slabije prodaje svojih najnovijih objavljenih igara, što je dovelo do pada cena akcija. Prošlog meseca je izveštavano da Ubisoft možda razmatra otkup od strane Tencenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version