PC

Call of Duty Black Ops 6 će dovesti najmanje 4 miliona novih pretplatnika na Game Pass

Posted on

Call of Duty: Black Ops 6 je zvanično stigao, i predstavlja prvu Call of Duty igru objavljenu pod okriljem Microsofta. Naravno, igra je takođe bila veliki „day-one“ naslov za Xbox Game Pass. Trenutno analitičari predviđaju da će Game Pass dobiti oko četiri miliona novih pretplatnika zahvaljujući lansiranju Black Ops 6.

Analitičari koji su razgovarali sa GI.biz, uključujući direktora Wedbush Securities Michaela Pachtera, tvrdili su da bi Game Pass trebalo da ostvari pozitivan rast od lansiranja Black Ops 6, ali to bi moglo doći po ceni od oko šest miliona prodaтих primeraka.

Call of Duty se obično prodaje u desetiinama miliona kopija širom sveta i redovno je među top deset igara na listama u SAD-u i Evropi. Igra takođe generiše dodatnu zaradu kroz prodaju „Battle Pass“, kao i prodavnicu sa skinovima, koja je u poslednjim godinama doživela rast zahvaljujući nizu crossovera sa velikim imenima.

Imajući to u vidu, sigurni smo da bi Microsoftu bio prihvatljiv i takav, relativno mali, pad prodaje. Takođe moramo imati u vidu da neće svi pretplatnici Game Pass-a imati pristup Black Ops 6. Da biste igrali igru kroz Game Pass na Xbox konzolama, trebaće vam pretplata na Game Pass Ultimate. Međutim, standardna Game Pass pretplata za PC korisnike će omogućiti pristup igri na dan izlaska, pošto Microsoft nastoji da razvije Game Pass na PC platformi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version