PC

Elder Scrolls online premašio 25 miliona igrača

Dok fanovi čekaju novu single-player Elder Scrolls igru još od 2011. godine, MMO unos u serijalu – The Elder Scrolls Online – je neprekidno napredovao poslednjih deset godina, viđajući konstantnu podršku i ažuriranja od tima u Zenimax Online Studios. Nešto više od pola godine od poslednjeg objavljenog ciljnog ostvarenja, ESO je sada zvanično premašio 25 miliona igrača.

Početkom avgusta (mada je tek nedavno otkriveno), zvanični sajt Elder Scrolls Online je otkrio da je MMO dostigao veliki cilj, napisavši: „Pridružite se preko 25 miliona igrača i otkrijte avanturu za razliku od bilo čega drugog u The Elder Scrolls Online, nagrađivanom online RPG-u smeštenom u Elder Scrolls univerzumu.“

Ovo je prva potvrda ovog novog prodajnog ciljnog ostvarenja, a prethodna cifra navedena je bila 24 miliona u januaru ove godine.

Za kontekst, ESO je dostigao 10 miliona igrača u novembru 2017. godine; tri i po godine nakon što je lansiran. Brojke su se od tada stalno povećavale, a ESO je svake godine viđao između 1-2 miliona dodatnih igrača. Cela lista ciljanih ostvarenja može se videti ispod:

  • Novembar 2017: 10M
  • Jun 2018: 11M
  • Jun 2019: 13.5M
  • Januar 2020: 15M
  • Mart 2021: 18M
  • Oktobar 2021: 19M
  • Januar 2022: 20M
  • Jul 2022: 21M
  • April 2023: 22M
  • Januar 2024: 24M

Za razliku od većine MMO-ova, ESO ne zahteva mesečnu pretplatu za pristup, iako igra izdaje plaćena proširenja. Ipak, teško je uporediti ESO sa drugim MMO-ovima koji zahtevaju pretplatu pored plaćenih proširenja. Bez obzira na to, sa 25 miliona igrača, sigurno je reći da The Elder Scrolls Online dobro napreduje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top