Vesti

Horizon Zero Dawn Remastered je ogroman korak napred u odnosu na original

Posted on

PlayStation je ranije najavio remaster za Horizon Zero Dawn, ali nije dobro primljen od strane fandoma. Igra je objavljena 2017. godine i još uvek izgleda zaista dobro, tako da je fandom mislio da joj nije potreban remaster. Mislili su da su igre poput Bloodborne one koje zaslužuju remastere.

Međutim, nedavna tehnička recenzija poređenja otkrila je neke zanimljive detalje. Remaster zapravo pokazuje ogroman vizuelni skok u odnosu na originalnu verziju, što ga čini vrednom nadogradnjom.

Digital Foundry je objavio detaljnu tehničku recenziju igre, prikazujući njene grafičke razlike u odnosu na originalnu verziju i performanse. Remasterizovana verzija izgleda da ima mnogo poboljšanja koja bi mogla da nateraju mnoge fanove da je kupe.

Može se reći da Horizon Zero Dawn Remastered ima mnogo bolju grafiku od originalnog naslova objavljenog 2017. godine. Nixxes, u saradnji sa Guerrilla Games, odradio je neverovatan posao sa remasterom.

Sistem terena je zamenjen, i ima mnogo više detalja. Postoje različite biljke i masivno poboljšanje kvaliteta. Nixxes nije baš promenio stil umetnosti, ali je uspeo da se inspiriše originalnim i mnogo ga poboljša.

Voda u originalnoj igri nije izgledala baš dobro. Međutim, u Horizon Forbidden West, razlika je bila ogromna. Slično tome, u remasterovanoj verziji, renderovanje vode je poboljšano. Iako možda nije tako dobro kao u Forbidden West, jasno se vidi razlika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version