Domaća Scena

NOVA GAMING AVANTURA: Evo šta vas čeka na Games.con 2024 festivalu

Ljubitelji video igara nikako ne smeju propustiti ovogodišnje izdanje Games.cona.

Za manje od mesec dana počinje Games.con festival, najveći događaj na Balkanu posvećen gejmingu i popularnoj kulturi. Games.con je savršeno mesto za sve ljubitelje video igara, pa hajde da napravimo pregled nekoliko štandova koji će biti prisutni na ovogodišnjem festivalu!

IGN štand

Foto: Games.con

Svi posetioci će imati priliku da posete ekskluzivni štand IGN-a, vodećeg svetskog portala za gejming i pop kulturu. Na IGN štandu, ljubitelji video igara moći će da isprobaju najnovija ostvarenja sa gejming scene i da se zabave uz igre koje su tokom godina stekle status vanvremenskih klasika.

Pre svega, tu je Call of Duty: Black Ops 6 koji podiže iskustvo jedne vrhunske pucačine na potpuno novi nivo. IGN će svim posetiocima predstaviti i novo izdanje legendarne retro igre koja vuče korene iz ere SEGA Genesis konzole, čuvenog Sonica. Sonic x Shadow Generations je oduševio fanove širom sveta, a uskoro ćete i vi imati priliku da ga isprobate, ekskluzivno na IGN štandu na Games.con festivalu!

Ne smemo da zaboravimo ni na najnoviji EA FC 25, koji se ove godine istakao kao jedna od najprodavanijih fudbalskih simulacija. Za kraj moramo da pomenemo i Just Dance, koji se istorijski pokazao kao možda i najatraktivniji naslov na IGN štandu – stanite u red, pošto smo sigurni da će biti skoro konstantno popunjen!

Free gaming zona

Foto: Games.con

Kao najveći festival gejminga i pop kulture na Balkanu, Games.con 2024 vam daje priliku da isprobate najaktuelnije video igre, jer kakav bi to Games.con bio bez igara?

Kao i ranijih godina, u našoj Free Zoni vas čekaju sjajne nove igre ali i mnoštvo starih klasika. Tu su naravno dobre stare trke i najigranije tabačine poput Mortal Kombata, Tekkena i Street Fightera.

Čar Free Zone je što bilo ko i bilo kada može da zasedne, da se opusti i odigra neku novu ili omiljenu igru, bilo da preferirate solo varijantu ili da se zabavite sa društvom!

RUR 1v1 zona

Foto: RUR

Najstarija gejming i esports ekipa u Srbiji se i ove godine vraća na Games.con festival! Pored nezaboravnih turnira u najpopularnijim igrama kao što su Counter-Strike, Mortal Kombat, EA FC i Rocket League, RUR je spremio specijalan štand za strastvene gejmere i sve one koji obožavaju da se takmiče i oprobaju svoje veštine u 1v1 zoni. Pozovite vaše najbolje drugare i saznajte ko ima bolji aim u kanteru!

RUR štand se nalazi odmah ispred glavne bine gde ćete imati priliku da navijate za ekipe koje će se nadmetati u timskim esportovima – ne možete da ga promašite!

Ovo su samo neki od mnogih štandova i aktivnosti koje vas čekaju na Games.con-u. Ostanite sa nama za još vesti ili još bolje – pridružite nam se na novoj lokaciji od 22. do 24. novembra! Sa Beogradskog sajma se selimo u Hangar Luke Beograd!

Ne propusti priliku da budeš deo najvećeg gejming spektakla u regionu! Kupi svoju ulaznicu danas i pridruži nam se na Games.con 2024!

Vidimo se!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top