PlayStation 4

Najnoviji developer video pokazuje šta nas čeka u OlliOlli 2

Roll 7, indie developer koji stoji iza Olli Olli, jedne od igara koja je prošle godine na nas ostavila prilično jak utisak, objavio je developer video u kome nam pokazuju kako se odvija razvoj nastavka jednostavno nazvanog – OlliOlli 2.

U drugom delu ove arkadne retro 2D skate igre ćete biti u mogućnosti da izvodite nove komboe za koje developeri kažu da će od vas napraviti neku vrstu “skejt nindže iz budućnosti”. Moramo da priznamo da im verujemo, imajući u vidu koliko je i prvi deo na nas ostavljao sličan utisak.

Ispod možete pogledati video u kome detaljno pričaju o svim novitetima koji nas čekaju u nastavku, a tu je i puno momenata u kojima vidimo igru u akciji, odnosno gameplay iz OlliOlli 2.

Igra za sada ima “stiže uskoro” status, a pojaviće se za PS4 i PS Vitu.

Pogledajte ispod video i dobrodošli u Olliwood!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top