PC

R6 Siege ostvario zaradu od preko milijardu dolara i prikupio 45 miliona igrača

Rainbow Six Siege je jedna od retkih igara koja i 4 godine nakon pojavljivanja beleži fantastične rezultate i odličnu podršku od strane developera.

Kompanija Ubisoft je u svom godišnjem izveštaju objavila kako je R6 Siege privukao ukupnu zaradu od neverovatnih milijardu dolara, a igračka baza je kroz sve ove godine dostigla čak 45 miliona operativaca, što je povećanje od 40% u odnosu na prošlu godinu.

Već je ranije objavljeno da nećemo dobiti Rainbow Six Siege 2, već da Ubisoft ima desetogodišnji plan za održavanje ove igre. Za sada im odlično ide, pošto uskoro počinje druga sezona za ovu godinu i donosi gomilu novog sadržaja.

Što se ostalih Ubisoftovih igara tiče, The Division 2 nije ispunio očekivanja kada su konzole u pitanju, dok je na uPlay platformi(PC) ostvario 10 puta veću prodaju nego original.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top