Vesti

Predstavljanje igre “Unholy”: Uznemirujući psihološki horor

Pripremite se za jezivu avanturu uz igru “Unholy”, zastrašujući psihološki horor koji je razvio Duality Games. U ovoj napetoj avanturi, igrači će istražiti jezivi svet protagoniste Dorothee dok se upušta u strašan zadatak otkrivanja istine iza misterioznog nestanka njenog sina.

“Unholy” je svoj zastrašujući debi napravio na PC platformi preko Steama, ostavljajući igrače uznemirenim od straha i iščekivanja. Nema potrebe za strahom za igrače drugih konzola, igra će takođe biti puštena na PS5 i Xbox Series X/S platformama u kasnijem terminu.

Sa današnjim izdanjem na Steamu, “Unholy” poziva igrače da otkriju uzbudljivu priču o nestalom detetu, smeštenu u zaboravljenom post-sovjetskom gradu.

Putujući kroz dve paralelne svetove, “Unholy” predstavlja mračnu stvarnost opustelog istočnoevropskog grada i horor svet “Unholy”, koji je pod vlašću neumoljivog svešteničkog staleža. Igra vešto spaja istraživanje, rešavanje zagonetki i zarazne mehanike borbe, uranjajući igrače u nadzemaljsko iskustvo kakvo do sada nisu doživeli.

Ključne karakteristike igre “Unholy”:

  • Dva paralelna sveta za istraživanje: Otkrijte mračne tajne brutalističkog post-sovjetskog istočnoevropskog grada i strašno društvo “Unholy”, svaki sa svojim užasima i izazovima.
  • Zanosna vizuelna iskustva: Zaronite u duboku, mračnu narativnu priču koja je oživljena kroz zanosne vizuale inspirisane radovima priznatog umetnika Tomaša Strzałkowskog, direktora i osnivača Duality Games-a.
  • Jedinstvena igra: Iskusite uzbudljiv spoj pažljivog istraživanja, intrigantnog rešavanja zagonetki, infiltracije, skrivanja i uzbudljive dinamike pucanja.
  • Borba zasnovana na emocijama: Koristite četiri različite emocije – bes, šok, tugu i želju – da biste ostvarili interakciju s okolinom, manipulisali preprekama i prevazišli svoje protivnike.
  • Maske i obmane: U svetu “Unholy” maske su ključ opstanka. Izradite svoje maske kako biste otključali nove veštine i unapredili sposobnosti, ili nosite druge maske da biste prevarili neprijatelje i infiltrirali se među njima.
  • Kao znak zahvalnosti zajednici “Unholy”, Duality Games i HOOK spremaju posebno iznenađenje. Muzika igre, koju je komponovao Jan Ignacy Królikowski (poznat po radu na filmu nominovanom za Oskara, “The Dress”), biće besplatno dostupna svim PC igračima koji kupe igru putem Steama.

Da li ste hrabri dovoljno da se suočite sa užasima igre “Unholy” i otkrijete zastrašujuću istinu o nestalom detetu? Zaronite u mračne dubine ovog psihološkog horora i ispitajte svoje živce do krajnjih granica. “Unholy” vas čeka, ali budite oprezni, jer tama vreba na svakom koraku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top