PC

Dead Island 2 dobija kooperativni mod hordi

Nakon godina provedenih u razvojnom paklu, Dead Island 2 je konačno objavljen prošle godine sa iznenađujuće pozitivnim odgovorom, pri čemu je igra prodala milione kopija, podržane post-lansirnim ažuriranjima i DLC-a. Nakon objavljivanja dve obećane ekspanzije, Dead Island 2 sada dobija iznenađujući co-op horde mod.

U skladu sa objavljivanjem Ultimate Edition igre sledećeg meseca, tim u Dambuster Studios je najavio besplatno ažuriranje koje dolazi na Dead Island 2 22. oktobra, rekavši:

“Patch 6 će predstaviti sve igrače Dead Island 2 Neighborhood Watch game mode, novi kooperativni horde mod. Razvijen od strane Fishlabs u saradnji sa Dambuster studijima, igrači će morati da rade zajedno protiv rojeva zombija, uključujući novi način da se strategizuje protiv neživog.”

Uz “nove veštine, oružje i zamke”, horde mod će ponuditi novi i – nadamo se – beskonačno reprizabilni način da se doživi Dead Island 2 zadovoljavajući/krvavi gameplay.

Pored horde moda, Patch 6 će takođe dodati NewGame+ opciju, “gde igrači mogu da se vrate u srce LA (ili HELL-A kao što ga zovemo), naoružani svojim omiljenim likovima i oružjem da se suoče sa čitavim novim setom izazova i da žanje nove nagrade” – pored dodatnih slotova za veštine i povećanog level capa.

S obzirom na to koliko je problematičan bio razvoj Dead Island 2, ohrabrujuće je videti da igra ne samo da preživljava, već i napreduje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top