PC

Bungie razmatra cenu od 40 dolara za Marathon

Uz svu pometnju koja se dešava u Bungieu, studio je bio nešto u neredu, sa budućim planovima Destiny tvorca u haosu. Rečeno je, prema novom izveštaju, da bi nadolazeći timski extraction-shooter Marathon mogao biti igra sa premium cenom – koštajući isto kao i nesrećni Concord.

U izveštaju The Game Post-a, višestruki izvori su potvrdili publikaciji da “Bungie razmatra lansirnu cenu od 40 dolara za Marathon”. Kao što je pomenuto, ovo je tačno ista cena na kojoj je neuspela live-service pucačina Concord lansirana – što ukazuje na to da ponavljanje takvog poteza može biti greška.

Sa druge strane, neverovatno uspešan live service šuter takođe od Sonija – Helldivers 2 – slično je lansiran na 40 dolara i uspeo je da proda preko 12 miliona kopija u samo nekoliko meseci; tako da je to malo kockanja na bilo koji način.

Jedna stvar koju Marathon možda ima preko Concorda je činjenica da neće biti hero-shooter, sa izveštajem koji navodi da su “Heroji” u Marathonu klase, svaka sa svojim skupom sposobnosti (zajedno sa ‘specijalnom’ sposobnošću), i veoma različitim stilom igre u poređenju sa drugima.”

Naravno, sa trenutnim stanjem Bungiea koji je malo uzdrman, ovi detalji bi se mogli lako promeniti između sada i eventualnog izlaska igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top