PC

Deadlock suočen sa problemima sa varalicama, anti-cheat dolazi tek kasnije

Nakon meseci kada je igra bila otvorena tajna, Valve je konačno otvorio Deadlock za više igrača u avgustu, proširujući sistem poziva i šaljući u visine istovremene brojeve igrača. Nažalost, taj nivo pažnje za igru je takođe privukao varalice, problem na kojem Valve sada brzo radi da bi se pokušao rešiti.

Pre-alfa Deadlock je bila preplavljena od strane varalica i njihov broj je nažalost bio prepušten da raste nekoliko nedelja. To je zbog činjenice da Deadlock anti-cheat nije još spreman, ali developeri aktivno rade na njemu.

U međuvremenu, igrači će morati da ručno prijave igrače koji se sumnjaju da varaju kroz zvanični Discord server igre, a zatim će moderator to pogledati detaljnije.

To nije idealna situacija za igru koja je brzo porasla da bi ugostila preko 100,000 igrača u isto vreme. Međutim, takođe vredi zapamtiti da Deadlock nije spreman za izdanje još uvek i da je još u ranoj fazi razvoja, što je nešto o čemu je Valve bio veoma otvoren.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top