PC

Otkriven rejting za Horizon Zero Dawn Remastered PS5 i PC verzije

Horizon je jedan od najlepših serijala u gejming industriji upravo sada. Bile su samo dve igre u serijalu: Horizon Zero Dawn i Forbidden West. Obe ove mogu se dobro održati protiv nekih next-gen igara.

Već je bilo naznaka u vezi sa remasterom za prvi naslov u serijalu, ali sada je skoro potvrđeno da je u razvoju za PC i PS5.

Remaster ove igre je primećen na ESRB rejtingu (primećen od strane TwistedVoxel). Prema rejtingu, Horizon Zero Dawn, objavljen za PlayStation 2017. godine, dobija remaster. Igra je takođe objavljena na PC 2020. godine, tako da zapravo nije bilo potrebe za remasterom.

Međutim, s obzirom na to da je to remaster za PlayStation 5, Sony bi mogao da priprema poboljšanu verziju za Pro verziju takođe. Dakle, mogli bismo vrlo dobro videti neka velika grafička poboljšanja, bolje performanse i potencijalno neke nove funkcije.

Međutim, ne mislimo da je remaster verzija ove igre bila neophodna, s obzirom na to da već izgleda tako dobro i prodala je preko 3 miliona kopija samo na PC-u. Sony je uradio slično sa The Last of Us Part 2 za PS5. Igra zaista nije trebala remaster, ali je ipak lansirala jedan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top