Vesti

Kingdom Hearts 4 će završiti 20 godina dugu priču

Mnogi fanovi su bili razočarani kada je Kingdom Hearts 3 došao do kraja i nije uspeo da završi sve niti zapleta koji je započet pre dve decenije. Srećom, izgleda da će Kingdom Hearts 4 imati za cilj da to popravi, sa namerom da isporuči “priču koja će biti završena”.

Kao deo Kingdom Hearts 20th Anniversary proslave, direktor serijala, Tetsuya Nomura, je razgovarao sa japanskom štampom o serijalu kao celini, kao i planovima za Kingdom Hearts 4. Govoreći sa YoungJump, ogrankom poznatog Shonen Jump magazina, Nomura je objasnio da sa Kingdom Hearts 4, on želi da konačno završi priču tako da može da se penzioniše.

Dok su neki od velikih događaja iz Kingdom Hearts franšize bili planirane još 2002. godine, Nomura je priznao da je morao da improvizuje u novijim naslovima. Tokom razvoja Kingdom Hearts 3, Nomura kaže da je već razmišljao o Kingdom Hearts 4, kao i potencijalnim budućim igrama.

Međutim, sa penzijom sada na horizontu za Nomuru, on želi da ‘završi’ priču u Kingdom Hearts 4. To ne znači da neće biti više igara u budućnosti, ali Nomura će završiti stvari na način koji vidi da je odgovarajući sa ovim sledećim izdanjem. Kao što Kingdom Hearts koristi dobar broj Disney licenci, postoji mnogo podele profita uključeno sa prodajom igre i robe. Kao rezultat, Square Enix može da izabere da ne nastavi serijal nakon što je Nomura završi, kako bi se fokusirao na više resursa na sopstvene franšize.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top