Vesti

Tango Gameworks već uveliko radi na Hi-Fi Rush nastavku

Kako prenosi Eurogamer, Tango Gameworks je aktivno radio na Hi-Fi Rush 2 već šest meseci u trenutku kada je Krafton kupio studio. Developeri su za sada otkrili da planiraju da dovedu novu igru na više platformi, uključujući Nintendo Switch, kao i da će nastavak posedovati ”otvoreniji i dinamičniji svet od originala”.

Krafton je kupio Tango Gameworks kada je Microsoft ugasio studio ranije ove godine. Nekoliko bivših developera je već prešlo u druge studije, ali Krafton tvrdi da će Tango do kraja 2024. činiti 90-100 zaposlenih.

”Mislimo da je jasno da je ekipa iz TG-a puna talentovanih developera i umetnika koji su i više nego sposobni da naprave uspešnu igru. Sa Hi-Fi Rush 2, želimo da unapredimo iskustvo originala na još viši nivo”, izjavio je Krafton za GamesIndustry.Biz.

Ranije ove godine, direktor Kraftona je istakao da TG ne radi na Hi-Fi Rush nastavku zbog zarade, već iz poštovanja prema fanovima koji su toliko voleli i podržali original.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top