PC

Star Wars Outlaws dobio detaljne planove za dodatni sadržaj

Izgleda da objavljivanje Star Wars Outlaws predstavlja kanarinca u rudniku uglja kada je u pitanju trenutno stanje Ubisofta, sa igrom koja je lansirana sa puno problema i prodaje se niže od očekivanog. Međutim, sa priličnom količinom podrške nakon lansiranja koja je već planirana za igru, tim je sada ponudio ažurirani put.

Objavljujući na Twitteru, zvanična Star Wars Outlaws stranica je podelila sledeće: “Naš tim trenutno naporno radi na adresiranju vaših povratnih informacija i isporuci novog sadržaja. Više ažuriranja naslova će se uputiti ka vama u narednim nedeljama zajedno sa objavljivanjem našeg prvog paketa priča 21. novembra. Pratite nas za više informacija uskoro.”

Pored toga, tim je objavio ažurirani roadmap, potvrđujući da je sledeće ažuriranje naslova zakazano za objavljivanje 3. oktobra, donoseći sa sobom “popravke grešaka i poboljšanja”.

Kasnije tog istog meseca – 24. oktobra – igrači mogu očekivati ​​treće ažuriranje naslova, koje uključuje “poboljšanja kvaliteta života”.

Konačno, u skladu sa objavljivanjem igre na Steamu 21. novembra, Outlaws će primiti svoje četvrto i najveće ažuriranje naslova do sada, donoseći prethodno obećana “poboljšanja borbe i prikradanja” zajedno sa “besplatnim dodatnim ugovorima”. Kako je pomenuo Ubisoft, prvi paket priča ‘Wild Card’ će takođe biti objavljen istog dana.

21. novembar će biti veliki dan i za Ubisoft i za fanove Star Warsa. Biće zanimljivo videti kako će se obaviti lansiranje na Steamu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top