PC

Kojimina Xbox ekskluziva OD će biti “igra bez premca”

Od kada je formirao svoj sopstveni nezavisni studio, Hideo Kojima je bio prilično zauzet, uspešno lansirajući 2019. godine Death Stranding sa više drugih projekata koji su trenutno u razvoju. Jedan takav projekat je OD – veoma eksperimentalna i nesumnjivo čudna Xbox konzolna ekskluziva. Iako još uvek znamo vrlo malo, Kojima je ponudio više uvida, tvrdeći da je to “igra bez premca”.

U intervjuu koji je sproveo Variety, Kojima je govorio o nizu tema, uključujući film Death Stranding i njegovo širenje u Holivud. Diskutujući o predstojećem i misterioznom OD, Kojima je imao ovo da kaže:

“Hteo sam da uradim nešto novo što nije ‘Death Stranding’, pa sam se udružio sa Microsoftom da napravimo ‘OD’. Ovo je igra, ali to je igra bez premca. Ne mogu da ulazim u previše detalja, i takođe je teško objasniti, ali to je malo rizično i novi izazov za mene u okviru igara.”

Zanimljivo je da je reditelj takođe ponudio veoma kratak apdejt o jednom od svojih drugih projekata – PlayStation ekskluzivnoj špijunskoj igri ‘Physint’, dodajući:

“Postoji i još jedan projekat, ‘Physint’, špijunska igra, ali je još u ranoj fazi koncepta. Dakle, prvo sam stvorio IP igre kao nezavisna kompanija. Ovaj deo je važan, jer mi niko ne veruje kada im kažem da sam nezavisni!”

Kojima je zauzet čovek, sa radom na Death Stranding 2 koji nesumnjivo zauzima najviše njegovog vremena trenutno. Ipak, zanimljivo je pogledati u neke od projekata koje kreator kuva. Verovatno ćemo čuti više od OD nakon objavljivanja Death Stranding 2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top