PC

Grčka saga God of War serijala navodno dobija remaster

God of War je jedna od najboljih franšiza ikada koje su krasile industriju igranja. Ima sve, od nezaboravnih likova do sjajnih priča i još mnogo toga. Sada, novi izveštaj sugerira da se klasična God of War grčka saga vraća sa više remastera.

Prema leakeru, Lunatic Ignusu, više remastera originalnih God of War igara je u radovima. Oni su otišli na svoj Discord da bi otkrili informaciju zajedno sa najavom za mart 2025. za remastera.

Međutim, izveštaj eksplicitno navodi da su ovo ‘remasteri’. Dakle, možemo očekivati da neće biti izgrađeni od nule. Umjesto toga, oni bi mogli biti samo poboljšane verzije originalnih igara sa novim grafičkim detaljima i više funkcija.

God of War Ascension se takođe navodi da dobije isti tretman kao i ostali. Igra nije deo originalne trilogije, već deluje kao prequel franšize. Remasteri se navode da su obrađeni od strane Santa Monica Studio u saradnji sa Nixxes.

Sledeće godine takođe obeležava 20. godišnjica God of War franšize. Dakle, možemo očekivati neke nove informacije. Izveštaji takođe pokazuju na novu igru u franšizi da bude najavljena uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top