PC

Detroit: Become Human dostigao 10 miliona prodatih kopija

Detroit: Become Human je najnovija igra od francuskog studija Quantic Dream. Objavljena još 2018. godine za PS4 (i PC godinu dana kasnije), ova narativna igra je videla mešovit prijem, sa mnogima koji je vole, a drugi ne baš toliko. Uprkos tome, igra je nastavila da bude veliki uspeh za studio, nakon što je sada zvanično prodala preko 10 miliona kopija.

Objavljujući najavu na Twitteru, Guillaume de Fondaumière – izvršni direktor Quantic Dream – je podelio sledeću poruku:

“Celi [Quantic Dream] tim se pridružuje meni da ponosno najavi da je [Detroit: Become Human] sada prodat u višku od 10 miliona (plaćenih) jedinica na [PlayStation] i PC. Izuzetno smo zahvalni svakom i svakome tamo napolju koji je igrao igru. Vi značite svet nama i ne bismo mogli da postignemo ovu neverovatnu prekretnicu bez svakog od vas!”

Još u decembru prošle godine tim je najavio da je Detroit: Become Human prevazišao 9 miliona kopija – što znači da je trebalo samo oko 9 meseci ili tako da se proda još milion.

S obzirom na činjenicu da nismo imali novu igru od Quantic Dream od 2018. godine Detroit: Become Human, možda je najbolje da je igra nastavila da se dobro prodaje više od 6 godina od objavljivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top