PC

Dragon Age: The Veilguard dolazi bez Denuvo zaštite

Dok obično vidimo masivne nove igre koje se lansiraju sa Denuvo DRM zaštitom kako bi zaštitili igru od piraterije tokom prvih nekoliko meseci prodaje, BioWare ide u drugačijem pravcu sa Dragon Age: The Veilguard.

Nova Dragon Age igra neće sadržati nikakav 3rd party DRM, otkriveno je. To znači da neće biti Denuvo anti-tamper zaštite na mestu, ali ovo dolazi sa manom. Zbog nedostatka alata za bezbednost, Dragon Age: The Veilguard neće biti dostupan za pre-load na PC-u.

Tipično, pre-učitana igra je teško enkriptovana, štiteći datoteke igre sve dok se cela igra ne otključa. Međutim, u prošlosti, neki su bili u mogućnosti da dešifruju pre-load datoteke, što je dovelo do ranih datamining napora i prednosti za pirate koji žele da igraju igru besplatno.

Ako ste na konzoli, bićete u mogućnosti da preuzmete igru rano. Pre-učitavanje je već počelo za one na Xbox Series X/S konzolama, a PS5 vlasnici mogu da počnu da preuzimaju igru od 29. oktobra. Igra će se zvanično objaviti širom sveta 31. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top