Gadgets

Logitech G predstavio novu generaciju PRO Series miševa i tastatura za najbolje gejmere i esportiste

Foto: Logitech

Nova PRO Serija obiluje kvalitetnom opremom, uključujući dva nova miša, PRO X SUPERLIGHT 2 DEX i PRO 2 LIGHTSPEED, kao i tastaturu PRO X TKL RAPID.

Logitech G, čuveni brend kompanije Logitech, na Logi PLAY događaju je najavio najnovije izdanje svoje PRO Series opreme, specifično dizajnirane za najveće svetske zvezde esporta i sve gejmere koji vole da se takmiče. Novu kolekciju krase PRO X SUPERLIGHT 2 DEX i PRO 2 LIGHTSPEED miševi, kao i PRO X TKL RAPID tastatura.

U poslednje tri godine, Logitech G je sarađivao sa stotinama profesionalnih esportista kako bi kreirao sledeću generaciju PRO Series opreme koja garantuje najviši nivo performansi, bilo da je u pitanju miš ili tastatura.

PRO X SUPERLIGHT 2 DEX: Preciznost, kvalitet i komfor u jednom

Foto: Logitech

Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX je najveći fokus nove PRO Serije, sa potpuno novim asimetričnim dizajnom za dešnjake, kreiranim u saradnji sa Counter-Strike i Valorant profesionalcima. Pored sjajne ergonomije, ovaj miš predstavlja i vrhunac moderne tehnologije.

  • LIGHTSPEED bežična tehnologija: Nova poboljšanja omogućavaju polling frekvenciju od 8 kHz, koja garantuje ultra-brze performanse
  • HERO 2 senzor: Redizajniran kako bi podržao polling frekvenciju od 8 kHz, ovaj senzor sada nudi neprevaziđene performanse sa brzinom od preko 888 inča u sekundi i ubrzanjem preko 88G.
  • LIGHTFORCE svičevi: Novi svičevi kombinuju munjevito brz odziv sa mehaničkim delom tastera koji nudi odsečan, ali veoma zadovoljavajući ”klik”
  • Kvalitet: Miš je proizveden sa do 55% reciklirane plastike, čime se skreće pažnja na značaj očuvanja životne sredine

”PRO X SUPERLIGHT 2 DEX je jedan od najprirodnijih i najudobnijih miševa koje sam ikada koristio. Ovaj kvalitet je presudan u mečevima na najprestižnijim esports takmičenjima”, rekao je Nikola ”NiKo” Kovač, profesionalac iz G2 Esports Counter-Strike 2 sastava.

PRO 2 LIGHTSPEED: Novo izdanje renomiranog PRO Wireless modela

Foto: Logitech

Pored potpuno novog miša za dešnjake, u sklopu Logi PLAY događaja je predstavljen i Logitech G PRO 2 LIGHTSPEED. Novi PRO 2 LIGHTSPEED unapređuje originalni ambidekstralni dizajn PRO Wireless miša namenjen i desnorukim i levorukim igračima sa najsavremenijim komponentama i poboljšanjima.

PRO X TKL RAPID: Prva profesionalna tastatura sa rapid trigger funkcijom

PRO X TKL RAPID je prva magnetna analogna tastatura kompanije Logitech G, koja poseduje rapid trigger funkciju i omogućava precizno podešavanje brzine odziva svakog tastera. Ove karakteristike omogućavaju profesionalcima da izvode pokrete i komande u igri sa izuzetnom brzinom i preciznošću.

  • Magnetni analogni svičevi: Zahvaljujući detaljnim opcijama za podešavanje i rapid trigger funkciji, ovi svičevi su poznati u industriji po svom stabilnom odzivu koji garantuje vrhunsku preciznost, kontrolu i brzinu
  • Konfiguracija u hodu: Podešavanjima možete pristupiti bez instalacije G HUB softvera, što je idealno za turnire gde je instalacija softvera strogo ograničena
  • G HUB integracija: KEYCONTROL pruža potpunu kontrolu rapid trigger funkcije i konfiguracije svičeva
Foto: Logitech

PRO X Superlight 2 DEX, unapređeni PRO 2 LIGHTSPEED i PRO X TKL RAPID gejmerska tastatura dostupni su u ružičastoj, crnoj i beloj boji.

Za više informacija, posetite zvanični sajt Logitech G-a ili Instagram i X kanale kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top