PC

Ghostwire: Tokyo će iduće nedelje biti besplatan na Epic Games Store

Svake nedelje, svi oni koji imaju Epic Games nalog imaju pristup paru besplatnih igara kao deo programa Epic Games Store. S tim u vezi, proizvođač Fortnitea je sada najavio ponude za sledeću nedelju – uključujući i visoko podcenjenog Ghostwire: Tokyo.

Dostupno za dodavanje u vašu biblioteku od 31. oktobra (i ostaće tako do 7. novembra u 17 časova), svi oni koji imaju Epic Games Store nalog moći će da dođu do:

  • Witch it
  • Ghostwire: Tokyo

Naravno, glavna igra je Ghostewire: Tokyo – akcioni-horor naslov otvorenog sveta od Tango Gameworksa. Originalno objavljen kao vremenski PS5 ekskluziva, Ghostwire: Tokyo sadrži jedinstvenu FPS igru zasnovanu na magiji, zajedno sa frenetičnom borbom i zadovoljavajućim stealthom.

Iako je jedan od zaboravljenijih izdanja Tango Gameworks, igra je svakako vredna igranja – posebno besplatno.

Iako nipošto nije finansijski neuspeh, najnovije brojke za Ghostwire: Tokyo pokazuju da je igra dosegla 6 miliona igrača (uključujući one koji su pristupili preko PS Plus i sl.), tako da bi svakako mogla da ima koristi od gomile novih očiju.

Dok čekate, ovonedeljna besplatna igra Epic Games Store je sada dostupna za preuzimanje – to je indie simulacija zasnovana na fizici „Moving Out“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top