PLAY! Zine

PLAY! ZINE 79 – DECEMBAR 2014

Decembarski PLAY! Zine je stigao. Ključni gaming mesec svake godine, pa i ove. Najveći AAA naslovi uvek stižu pred prazničnu sezonu, ali i ne samo oni. Ovoga puta smo pripremili recenzije za čak 21 igara!

Tu su velike godišnje franšize poput Call of Duty, Assassin’s Creed, PES i ostale. Neke od njih su nas razočarale, neke su osvežene na prilično dobar način ove godine. Igrali smo i Far Cry 4, next-gen verziju GTA5, šarmantni LittleBigPlanet, depresivni This War of Mine, PC izdanje za Valkyria Chronicles i još puno toga.

Za WoW Warlords of Draenor smo pripremili malo drugačiji opis u vidu dvougla naša dva WoW eksperta. Tu je i interesantan editorijal o drugom rođendanu Wii U, izveštaj sa lica mesta gaming događaja, intervjui i druge naše standardne rubrike…

Ovaj broj je u neku ruku i kulminacija ove gaming godine. Sledeći PLAY! Zine će biti nešto drugačiji. Glavna tema će biti protekla gaming godina za nama, uz akcenat na najbolje igre 2014-e. Uživajte u ovom broju i vidimo se za mesec dana u specijalnom novogodišnjem izdanju. PLAY Zine je besplatan i na samo jedan klik od vas na linku ispod, a možete ga čitati i na: www.novinarnica.net/play_zine

PLAY! Zine 79 – Decembar 2014

 

PLAY!Zine #79

 

UVOD

FLASH NEWS

13th page

EDITORIJAL:
Wii U dve godine kasnije

VIDEO INTERVIEW:
Clandestine

DOGAĐAJI:
Casual Connect
Nvidia press event u Beogradu

MODDING SCENA:

HEARTHSTONE SPECIJAL:

PREVIEWS:
The Witcher Battle Arena
World of Warcraft: Warlords of Draenor

REVIEWS:
Call of Duty Advanced Warfare
Assassin’s Creed Unity
Little Big Planet 3
Far Cry 4
PES 2015
Grand Theft Auto V
Valkyria Chronicles
This War of Mine
Lego Batman 3: Beyond Gotham
Company of Heroes 2 Ardennes Assault
Football Manager 2015
Escape Dead Island
Shadows Heretic Kingdoms
Randal’s Monday
Depth
Murasaky Baby
Crowntakers
BlazeRush
Majestic Nights
Shadow Warrior

HARDWARE:
Steelseries Rival
Logitech Bluetooth audio adapter

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top