Domaća Scena

PLAY! 165 – JANUAR 2023

165. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Došlo je vreme da se oprostimo od 2022. godine, prostremo crveni tepih i pripremimo se za dolazak sledeće. U recapu za ovogodišnju The Game Awards manifestaciju se možete prisetiti hajlajta gejmerske 2022-e, a naši autori su izneli i svoje utiske o najboljim i najgorim igrama godine. Ne možemo zauvek živeti u prošlosti međutim, tako da smo vam spremili listu 25 najiščekivanijih naslova 2023. godine.

Pored recenzija igara i hardvera iz prethodnog perioda, u novogodišnjem izdanju Play! časopisa ćemo zaviriti u domaću gejming scenu, i to sa prezentacijom nove naučnofantastične akcione avanture Scars Above, iza koje stoji studio Mad Head Games. A što se opisa igara tiče, najviše nas je oduševio Need for Speed Unbound, koji je konačno vratio NFS franšizu na pravi put. Nadamo se da će održati ovaj kurs do daljnjeg!

Mislim da smo vas dovoljno zadržali, ipak će uskoro ponoć. Taman kada vatrometi i petarde utihnu i kada prođu svi praznični ručkovi, i mi ćemo se vratiti sa novim brojem Play! časopisa.

Srećni vam novogodišnji i božićni praznici! Vidimo se uskoro!

165. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top