PLAY! Zine

PLAY! ZINE 80 – JANUAR 2015

Januarski PLAY! Zine je stigao a u njemu puno interesantnog gaming sadržaja. Najavili smo prošlog meseca nešto kraći januarski broj, ali to se nije dogodilo. Ponovo smo na preko 100 strana.

Tema ovog broja su najbolje igre u godini za nama. Pročitajte koje su igre ostavile najači utisak na članove naše redakcije i saradnike. Liste su zaista šarene i verovatno će se tu naći i po koji naslov koji vam je promakao u toku prošle godine.

Igra meseca je bez dileme Dragon Age Inquisition. The Talos Principle je takođe ostavio vrlo jak utisak na nas, baš kao i Game of Thrones: Iron from Ice iz Telltale Games-a i Geometry Wars 3: Dimensions. Ekspanzija za Hearthstone je prema očekivanjima odlična. Za Lara Croft and the Temple of Osiris možemo da kažemo da se ispostavilo da se radi o relativno dobroj igri, dok je možda pomalo razočarao The Crew, iako igra ima i odličnih strana. Assassin’s Creed Rogue smo ipak ubacili u ovaj broj, a ne u prošli, čisto da količina relativno prosečnih Assassin’s Creed igara u jednom broju ne probije plafon.

Posebnu pažnju vam skrećemo i na nagradnu igru koju smo pripremili u ovom broju. Rešili smo da vas za prazničnu sezonu nagradimo sa par lepih stvarčica. Em besplatan časopis, em besplatno delimo stvari! Aren’t we great…

Srećne praznike vam želi ekipa PLAY! Zina-a. Sve najbolje u Novoj godini i vidimo se sledećeg meseca.

PLAY! Zine 80 – Januar 2015

 

PLAY!Zine #80

 

UVOD

FLASH NEWS

13th page

GOTY 2014

INTEVIEWS:
3 Heroes Studio
Wargaming i Kazna Kru
A-Steroids Studios
Armored Warfare

DLC
Destiny

EARLY ACCESS:
Worlds of Magic
Mordheim: City of the Damned
Deathtrap

REVIEWS:
Dragon Age Inquisition
The Crew
Assassin’s Creed Rogue
Hearthstone Goblins vs Gnomes
Game of Thrones Iron from Ice
Lara Croft and the Temple of Osiris
The Talos Principle
Never Alone
Geometry Wars 3: Dimensions
WWE 2K15
Space Hulk Ascension
RThe Witcher Adventure Game
JuJu
Tinertia
Rollers of the Realm
Sneaky Sneaky

MOBILE AND HANDHELD
The Longest Journey

HARDWARE:
AMD gaming PC
Steelseries slušalice specijal
Logitech G103

MODDING SCENA

HEARTHSTONE SPECIJAL

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top