Vesti

Novi IP kompanije Telltale Games

Kompanija Telltale Games koja je najpoznatija po igrama (i epizodama)  The Walking Dead, The Wolf Among Us, Borderlands i Game of Thrones najavila je da radi na potpuno novom IP-u.

Vest dolazi kao dodatak na informaciju o promenu u vrhu kompanije pošto je jedan od osnivača Kevin Bruner postao CEO, a dosadašnji CEO Dan Connors prešao je na poziciju savetnika. Kevin je u prvoj izjavi koji je dao na novoj poziciji nahvalio kompaniju i dodao da kad se na sve dosadašnje uspehe doda i partnerstvo sa velikim medijskim kućama i novi IP jasno je da su na putu ka uspehu.

U svakom slučaju da bismo bili impresionirani moraće da nam ponude nešto malo bolje od Borderlandsa i “epizodiranja” igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top