Vesti

Stiže nova The Walking Dead igra

GameMill Entertainment i AMC su otkrili svež dodatak univerzumu serije “The Walking Dead”, predstavljajući igru koja nosi naziv”The Walking Dead: Destinies.” U pitanju je zanimljiva akciona avantura iz trećeg lica, gde vaše odluke imaju moć da preoblikuju priče koje ste već mogli videti u prve četiri sezone ove popularne istoimene serije. Ova igra je razvijena za glavne gejming platforme, uključujući PC putem Steam-a, PlayStation, Xbox i Nintendo Switch, i planirano je da očara fanove svojim inovativnim pristupom.

Započinjući svoje putovanje, preuzimate ulogu Ricka Grimesa i uranjate u neverovatne lokacije koje podsećaju na narativ serije – od farme Greene i zatvora do Woodbury-a i Atlante. Obećanje koje je dato od strane GameMill-a je da če igrači imati mogućnost da “stvore svoj sopstveni put kroz događaje serije.” Ovde, ključne odluke čekaju na vas i na taj način možete da izmenite ko će preživeti, a ko će nažalost umreti. Na ovaj način, možete da pratite priču i da je menjate ukoliko je želite,- potencijalno se razlikuje od već poznatog toka serije.

“Izazovi” idu dalje od svoje privlačne premise tako što uključuju obiman deo likova iz AMC TV serije. Spisak se može pohvaliti raznolikom grupom, uključujući Shane-a, Michonne, Carol, Daryl-a i, naravno, enigmatičnog Ricka Grimesa. Svaki lik donosi svoj jedinstveni set sposobnosti, pojačavajući doživljaj igre i obezbeđujući dinamičnu radnju i zabavu. Upravljanje resursima takođe igra ključnu ulogu dok se suočavate sa izazovima koristeći raznovrstan arsenal ograničenih oružja (uključujući bejzbol palice, revolvere, puške i lukove) i municiju.

Takođe, GameMill je podelio informaciju da se očekivana cena “Destinies”-a kreće oko 49,99 američkih dolara, što je itekako pristupačna i primamljiva cena za sve ljubitelje video igara i ovog serijala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top