PLAY! Zine

PLAY! ZINE 81 – FEBRUAR 2015

Došao je i onaj period godine kad jednostavno ne izlaze novi naslovi. Ali to nas nije sprečilo da pripremimo interesantan gaming sadržaj i ovog meseca koji vas čeka u PLAY!-u.

Tu je intervju sa Nenad Tomićem, prvim čovekom domaćeg Mad Head Games studija. Saznajte šta ima novo kod jednog od najvećih domaćih game development studija, kao i Nenadovo viđenje domaće scene i game industrije uopšte. Pričali smo i sa Ivan Andrejić em vezi Arma 3 moda koji u igru donosi srpske jedinice.

Osvrnuli smo se na New Nintendo 3DS koji bi uskoro trebalo da se pojavi i na Evropskom tržištu. Pogledajte šta je to interesantno Nintendo pripremio u još jednoj reviziji hardvera za svoju prenosnu konzolu.

Što se tiče novih igara ovog meseca, stvar su donekle popravili HD remasteri dva klasika – Resident Evil i Grim Fandango. Tu je i Dying Light kao možda i jedini AAA naslov ovog meseca. Opisali smo i nekoliko Steam Erarly Access naslova, pa kada se sve sabere, verujemo da će i pored toga što je januar uvek prilično spor i dosadan po pitanju novih naslova, biti i nečega što će vam privući pažnju.

Izvukli smo dobitnike nagrada iz prošlog broja. Proverite da li ste to baš vi!

Čitajte nas besplatno klikom na link ispod:

PLAY! Zine 81 – Februar 2015

PLAY!Zine #81

 

UVOD

FLASH NEWS

13th page

INTERVJU:
Nenad Tomić – Mad Head Games
Ivan Andrejević – ARMA 3 Serbian Armed Forces

EDITORIJAL:
New Nintendo 3DS

SOFTWARE:
Overwolf

PREVIEW:
Planets Cube

DLC:
WarThunder

STEAM EARLY ACCESS:
Dead Island Epidemic
Repupulation
Crypt of the NecroDancer

REVIEWS:
Resident Evil HD
Grim Fandango Remaster
Dying Light
Saints Row: Gat Out of Hell
Blackguards 2
Super Galaxy Squadron
Just Dance 2015

MOBILE:
World of Tanks Blitz
Hitman GO
Spaceteam

HARDWARE:
Logitech slušalice
Steelseries DeX

MODDING SCENA

HEARTHSTONE SPECIJAL

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top