Mobile

Godus neće ispuniti baš sva obećanja data na Kickstarteru

Peter Molyneux, (ludi) genije i čovek koji je napravio igre kao što su Dungeon Keeper, Fable, Black and White i ostale, opet je uspeo da da obećanja koja ne može da ispuni.

4

Vest je vezana za Godus, najnoviju božansku simulaciju koja je otpočela svoj život kao Kickstarter projekat 2012. (pre tri godine, heeeeeej) gde je igra skupila 800.000 dolara. Da je situacija postala kritična postalo je jasno posle forumskih postova od strane glavnog dizajnera gospodina Konrada “FuriousMoo” Naszynskog koji je u januaru rekao: “To be brutally candid and realistic I simply can’t see us delivering all the features promised on the kickstarter page. A lot of the multiplayer stuff is looking seriously shaky right now especially the persistent stuff like hubworld.”, dok je 5. februara postalo jasno da će PC igrači izvisiti iz razloga što je procenjeno da će verzije za mobilne uređaje doneti više novca. “I’m betting a lot of my PC only proposals are going to be shot down and there will be things I will be told to work on that won’t contribute to improving PC.”

Prilično tužno i moramo reći bedno od strane gospodina Molyneuxa koji je, da ironija bude veća, pre nekog vremena popljuvao po EA-noj verziji igre Dungeon Keeper za mobilne telefone koja je po njegovom mišljenju školski primer “krave muzare”.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top