PC

Fable reboot je i dalje godinama daleko

Za Fable reboot, developera Playground Games, znamo od 2018. godine, ali je tek ove godine konačno prikazan pravi trejler za igru. Nažalost, izgleda da smo još daleko od povratka u Albion, jer studio ponovo zapošljava za niz ključnih uloga.

Playground Games sada traži novog senior dizajnera igara, senior dizajnera nivoa i senior dizajnera kvestova za rad na Fable. S obzirom da su ovo senior uloge, to sugeriše da se igra na neki način prepravlja, a čak i ako to nije početni plan, vrlo je verovatno da bi kreativni dizajneri želeli da ostave svoj trag, što bi moglo dovesti do toga da se prethodno napravljeni sadržaj izbaci u korist svežih novih ideja.

žFable reboot je takođe u poslednjim godinama promenilo reditelje, pa je situacija izgledala prilično turbulentno iz spoljnog ugla.

Igra je prvi put najavljena kroz Xbox 2020. godine, neposredno pre lansiranja Xbox Series X/S. Prvi trejler sa gemplejom stigao je ranije ove godine, ali trenutno nema datuma izlaska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top