PlayStation 4

Nova Guitar Hero igra će biti predstavljena na E3-u?

Ako je verovati glasinama, nova Guitar Hero igra je u razvoju i Activision planira da je premijerno prikaže ove godine na E3 sajmu.

Igra bi trebalo da bude dostupna za PlayStation 4 i Xbox One konzole, što zvuči kao potpuno logičan korak, imajući u vidu zaista nebrojano puno verzija igre koje su već dostupne na PS3 i Xbox 360.

Prema podacima do kojih je došao Kotaku, igra bi trebalo da ima malo drugačiji art stil u odnosu na prethodne delove, sa većim akcentom na realizam. Takođe su planirane i novi periferalni uređaji (gitarice) koje će ispratiti igru. Da li se i ovde radi o napretku u odnosu na prethodne modele, ostaje nam samo da sačekamo i vidimo.

A DJ Hero, ništa? :'(

A DJ Hero, ništa? :'(

Kada smo već kod Guitar Hero-a, u poslednje vreme se priča da bi i RockBand mogao da doživi svoje next-gen izdanje ove godine na E3-u, tako da ako ste ljubitelji ove dve franšize, definitivno obratite pažnju na vesti sa E3-a ove godine.

Upitan da prokomentariše, zvaničnik Activision-a je standardno odgovorio da ne komentarišu internet glasine, ali je takođe i podsetio na stav kompanije da je Guitar Hero jedna od njihovih najvećih franšiza i da, kada bude pravo vreme, planiraju da je “predstave i novoj generaciji gejmera”.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top