PlayStation 4

Nova Guitar Hero igra će biti predstavljena na E3-u?

Posted on

Ako je verovati glasinama, nova Guitar Hero igra je u razvoju i Activision planira da je premijerno prikaže ove godine na E3 sajmu.

Igra bi trebalo da bude dostupna za PlayStation 4 i Xbox One konzole, što zvuči kao potpuno logičan korak, imajući u vidu zaista nebrojano puno verzija igre koje su već dostupne na PS3 i Xbox 360.

Prema podacima do kojih je došao Kotaku, igra bi trebalo da ima malo drugačiji art stil u odnosu na prethodne delove, sa većim akcentom na realizam. Takođe su planirane i novi periferalni uređaji (gitarice) koje će ispratiti igru. Da li se i ovde radi o napretku u odnosu na prethodne modele, ostaje nam samo da sačekamo i vidimo.

A DJ Hero, ništa? :'(

Kada smo već kod Guitar Hero-a, u poslednje vreme se priča da bi i RockBand mogao da doživi svoje next-gen izdanje ove godine na E3-u, tako da ako ste ljubitelji ove dve franšize, definitivno obratite pažnju na vesti sa E3-a ove godine.

Upitan da prokomentariše, zvaničnik Activision-a je standardno odgovorio da ne komentarišu internet glasine, ali je takođe i podsetio na stav kompanije da je Guitar Hero jedna od njihovih najvećih franšiza i da, kada bude pravo vreme, planiraju da je “predstave i novoj generaciji gejmera”.

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version