PC

Dontnod: završili smo priču za Remember Me 2, samo čekamo da Capcom da zeleno svetlo

Razvojni tim Dontnod koji stoje iza Remember Me, i koji su u poslednje vreme aktuelni sa Life is Strane epizodama (opis prve čitajte u poslednjem PLAY Zine), oglasili su se u vezi potencijalnog nastvka za Remember Me.

432Jean-Maxime Moris, kreativni direktor studija je izjavio kako bi veoma voleli da rade na nastavku i kako su već napisali glavni deo priče. “Znamo tačno šta bismo dodali u nastavku i koje bi stvari ispravili. Spremni smo za sve, i sada je odluka jedino na Capcom-u”, rekao je Moris.

Ovom prilikom Moris je izjavio i da je studio veoma uzbuđen u vezi Life is Strange projekta, kako su vrlo zadovoljni odzivom publike, kao i to da bi voleli da osim prve sezone, za koju već znamo da će imati pet epizoda, Life is Strange univerzum prošire i u nekoj narednoj sezoni.

Po svemu sudeći, iz Dontnod-a su orni i spremni za rad. Još samo da sačekamo i vidimo da li entuzijazam studija dele i Capcom i Square Enix, izdavači koji stoje iz Remember Me i Life is Strange.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top