Domaća Scena

Još uvek otvorene prijave za Start Imagine konkurs

Posted on

Ako ste imali želju da se oprobate u pravljenja video igara i veliki ste entuzijasta, imate priliku da svoje ideje sprovedete u delo putem konkursa Start Imagine. O čemu je reč?

Za konkurs Start Imagine potrebno je oformiti tim od najviše četiri člana + mentor i najkasnije do 18. marta poslati prijavu sa imenima i prezimenima članova tima, sinopsisom igre i svim ostalim potrebnim detaljima koje možete pronaći na sledećem linku. Uz prijavu možete poslati i dodatni materijal u vidu grafike, concept artova ili čak ako posedujete playabilni demo pošto može uticati na odabir vašeg tima za sledeći krug. Samo imajte na umu da igra mora da radi bar na jednom od uređaja pod Windows operativnim sistemom: tablet, telefon ili računar.

Osam najboljih timova po mišljenju žirija biće pozvano da učestvuje u dvadestčetvoročasovnom Hakatonu (3. i 4. april) gde će imati priliku da uz mentora studija Mad Head Games dodatno unapredi igru i dovede je do playabilnog demoa. Najbolja tri tima idu dalje u nacionalno finale 19. aprila kad će dobiti priliku održe prezentaciju svoje igre, a žiri će na osnovu toga i stanja u kome se nalazi igra odrediti pobednika.

Pobednički tim predstavljaće Srbiju u svetskom polufinalu gde će se zajedno sa ostalim timovima boriti za plasman u svetsko finale.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version