PC

Ed Boon: Mortal Kombat X obara rekorde

Posted on

NetherRealm je ubo džekpot sa igrom Mortal Kombat X, a oduševljenje je sa igračima putem Twittera podelio Eb Boon, legendarni kreator ovog serijala.

Po rečima gospodina Boon-a MKX je najpopularniji naslov iz cele franšize koji već prvog dana od lansiranja igre ima milione igrača koji uživaju u igri na PC-u, konzolama i mobilnim uređajima. Ed Boon nije precizirao da li je pod “milionima” podrazumevao broj prodatih primeraka igre ili nešto drugo, a izdavačka kuća koja je stavila potpis na ovaj naslov, Warner Bros. se nije oglašavala u vezi ove izjave. Treba imati na umu da su Mortal Kombat igre, počev od 1992. prodate u preko 35 miliona primeraka (ne računajući najnoviji MKX) što ovu franšizu čini jednom od najuspešnijih u svetu igara.

Svakako odlične vesti za NetherRealm s obzirom da je Mortal Kombat X imao solidan broj problema na dan izlaska, a developeri su trpeli salve kritike od igrača koji su jedva dočekali izlazak svima omiljene tabačine. Mortal Kombat X je za sada izašao za PC, Xbox One i PS4 dok su verzije za Xbox 360 i PS3 planirane za 2. jun.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version