PC

PC moderi već otključali budućeg DLC karaktera u Mortal Kombat X

Mortal Kombat X, tabačina koju smo svi željno iščekivali sadrži i nekoliko likova koji su nedostupni igraču sem u vidu protivnika, kao što je npr. Rain. Vrlo razočaravajuće.

Ipak, korisnik reddita pod imenom XVermillion odlučio je da to ne može tako, pa je uspeo sa manjim petljanjima po fajlovima igre da otključa sve zaključane likove. Po njegovim rečima da bi se otključao Rain potrebno je bekapovati fajlove vezane za likove Shinnok i Rain i reimenovati Rainove fajlove da odgovaraju po imenu onima koji su vezani za prvi “costume slot” lika Shinnok <CHAR_Shinnok_A.xxx>.

Za detaljne informacije o “modu” pogledajte ovaj link, a nama je posebno interesantno to što Warner Bros. planira da uskoro izbaci Rain DLC (koji se plaća) kojim će ovaj lik biti otključan.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top