PC

Glasine: prvi detalji o Mass Effect 4

Ako je verovati jednom od korisnika sajta Reddit (a zašto ne bismo verovali potpunom strancu na internetu) dok je popunjavao jedan upitnik prošlog meseca putem njega došao do detalja najnovije igre iz Mass Effect serijala.

Navodno, Mass Effect 4 neće biti ni vremenski ni prostorno blizak prethodnim igrama u serijalu i radnja će biti smeštena u oblast Helius Cluster koja se nalazi u sklopu galaksije Andromeda, a sastoji se od stotine solarnih sistema (i biće četiri puta veća po površini od peščane kutije u kojoj smo se igrali u Mass Effectu 3). Igrači će biti stavljeni u ulogu svemirskih pionira i istaživača, pa će organizovati kolonije, rudariti i pregovarati na lakši, a nekad na teži način. Jedna od vanzemaljskih rasa koje ćete susretati biće Remnant, prastara zaboravljena rasa čija je izgubljena tehnologija “ključ za kontrolom ovog dela svemira”.

Naravno glavnog lika pratiće entourage članova posade i zanimljivih individua koje budete sretali i regrutovali tokom vašeg putešestvija, a sistem odluka imaće još veći uticaj na ishod i kraj same igre. Naravno, spomenut je i Mako koga se svi dobro sećamo iz prvog dela, napadi na Khet utvrđenja, napredovanje kroz sistem atributa i još što šta.

Da li je išta od ovoga tačno, videćemo. E3 se ionako bliži, a Bioware zasigurno neće propustiti priliku da naslov koji nosi težinu kao Mass Effect najavi uz vatromet i trube.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top