PC

Glasine: prvi detalji o Mass Effect 4

Posted on

Ako je verovati jednom od korisnika sajta Reddit (a zašto ne bismo verovali potpunom strancu na internetu) dok je popunjavao jedan upitnik prošlog meseca putem njega došao do detalja najnovije igre iz Mass Effect serijala.

Navodno, Mass Effect 4 neće biti ni vremenski ni prostorno blizak prethodnim igrama u serijalu i radnja će biti smeštena u oblast Helius Cluster koja se nalazi u sklopu galaksije Andromeda, a sastoji se od stotine solarnih sistema (i biće četiri puta veća po površini od peščane kutije u kojoj smo se igrali u Mass Effectu 3). Igrači će biti stavljeni u ulogu svemirskih pionira i istaživača, pa će organizovati kolonije, rudariti i pregovarati na lakši, a nekad na teži način. Jedna od vanzemaljskih rasa koje ćete susretati biće Remnant, prastara zaboravljena rasa čija je izgubljena tehnologija “ključ za kontrolom ovog dela svemira”.

Naravno glavnog lika pratiće entourage članova posade i zanimljivih individua koje budete sretali i regrutovali tokom vašeg putešestvija, a sistem odluka imaće još veći uticaj na ishod i kraj same igre. Naravno, spomenut je i Mako koga se svi dobro sećamo iz prvog dela, napadi na Khet utvrđenja, napredovanje kroz sistem atributa i još što šta.

Da li je išta od ovoga tačno, videćemo. E3 se ionako bliži, a Bioware zasigurno neće propustiti priliku da naslov koji nosi težinu kao Mass Effect najavi uz vatromet i trube.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version