Vesti

PLAY vesti i tekstovi od sada i na Mondo.rs

Imamo tu čast i zadovoljstvo da objavimo da smo otpočeli saradnju sa Mondo.rs jednim od najvećih i najposećenjijih news portala u regionu.

mondoMondo postoji 11 godina a danas pored Srbije obuhvata i regionalne verzije za BiH kao i Crnu Goru. Dnevno se na portalu objavi oko 250 vesti iz svih kategorija.

U okviru Monda od 2013-e postoji i MobIT sekcija, posvećena IT tehnologijama. MobIT je za jako kratko vreme postao jedan od tri najposećenija IT portala u Srbiji, sa oko 250.000 jedinstvenih poseta mesečno i preko 1.5 milion otvorenih strana. Od sada međi njima možete pronaći i vesti sa našeg sajta.

Ovom prilikom pozdravljamo kolege iz Monda i nadamo se dugoj i uspešnoj saradnji u budućnosti.

Na Mondu očekujete vesti sa našeg sajta, kao i opise i druge autorske tekstove iz PLAY! Zine-a, besplatnog gaming časopisa koji za vas pripremamo svakog meseca.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top