Vesti

Majski, 84. po redu, Play!Zine je stigao

Gaming mesec za nama je obeležila jedna velika igra i jedna koja je izašla na samom kraju prošlog meseca pa se sada našla u našem časopisu. U pitanju su pogađate Mortal Kombat X i Bloodborne.

Željno smo isčekivali nastavak odličnog reboot-a Mortal Kombata iz 2011-e i sa zadovoljstvom možemo da kažemo da je igra opravdala naša očekivanja. Ed Boon i njegov NetherRealm Studios konačno imaju dobitnu formulu za modernu Mortal Kombat igru – gameplay u maniru 2D tuča, legendarni likovi i poneki novi, dobar story mode, online mod sa svim stvarima koje se danas u njemu podrazumevaju, gameplay mehanika koja će biti zabavna za svakoga. Sve to naravno u brutalno nasilnom Morkat Kombat maniru i čini nam se da igra nije ni mogla loše da ispadne.

Bloodborne kao novi IP od Hidetaka Miyazakija, tvorca „Souls“ igara (Demon’s  i Dark) doneo je ono što smo i očekivali. Fantastični akcioni RPG gameplay, mračnu atmosferu, dobru priču, veliki replay value, zabavne i izazovne bossove, prelep vizuelni stil… Jednostavno igra koju fanovi žanra ne smeju propustiti. Definitivno jedan od udarnih PS4 ekskluzivnih naslova i ako ste vlasnik ove konzole, to svakako imajte u vidu.

Bavili smo se i problematikom plaćenih modova i celom frkom koja se podigla od kako su Valve i Bethesda omogućili naplaćivanje Skyrim modova preko Steam Workshop-a, a zatim kada su uvideli kakva se prašina oko svega podigla – to i ukinuli, uz obrazloženje da „nisu znali šta rade“.

Tu je i drugi deo našeg velikog editorijala o najboljim igram za Nintendo 3DS. Kao što smo i najavili, part 2 je posvećen isključivo Mario i Zelda naslovima.

Pažnju bi vam skrenuli i na StarCraft II: Legacy of the Void preview. Krajnje je vreme da Blizzard konačno završi svoju epsku sagu. Čini nam se kao da je i njima više dosadilo da razvlače StarCraft dvojku još od 2007-e kada je igra najavljena.

I za kraj, nešto nam govori da će sledeći mesec proteći u znaku The Witcher 3: Wild Hunt, mada ko zna. Možda bude i nekog iznenađenja. Stay tuned.

Najnoviji broj možete preuzeti potpuno besplatno klikom na link ispod:

PLAY! Zine 84 – Maj 2015

 

PLAYZine84-Maj2015-naslovna

UVOD

FLASH NEWS

13th page

EDITORIJALI:
Da li biste plaćali modove?
3DS Essentials Part II

PREVIEW:
StarCraft II: Legacy of the Void

STEAM EARLY ACCESS:
Victor Vran

REVIEWS:
Mortal Kombat X
Bloodborne
Borderlands: The Handsome Collection
Final Fantasy Type-0 HD
Tormentum: Dark Sorrow
Highlands
Titan Souls
Bloodsports.TV

HARDWARE:
Logitech tastature i futrole za tablete

MODDING SCENA

Hearthstone Specijal

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top