PC

E3 će ove godine imati i PC konferenciju

Sudeći po organizatorima događaja E3 2015, počelo je (još jedno) zlatno doba igranja na PC-u.

Sa nekoliko hiljada igara koje cirkulišu na Steamu, Originu i drugim platformama i sa pristupačnim cenama hardvera nije ni čudo, a u to ime po prvi put će na E3-u biti organizovana konferencija posvećena isključivo igranju na ovoj platformi. Na konferenciji će izlaganje imati  Cliff Bleszinski (Gears of War) i Dean Hall (DayZ), a biće prisutni predstavnici kompanija Blizzard, Square Enix, Devolver Digital, Bohemia Interactive i mnogi drugi.

Konferencija je planirana za 16. jun od 17:00 do 20:00 časova po lokalnom vremenu, a po našem je to jedan sat iza ponoći 17. juna. Kao i ostale konferencije na E3-u,  možete je uživo pratiti putem zvaničnog Twitch kanala.

Jedva čekamo da vidimo šta će nam doneti prva E3 konferencija posvećena striktno PC gamingu.

1

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top