PC

Yooka-Laylee za samo 24 sata probio i najviši postavljeni Kickstarter cilj

Kickstarter kampanja za Yooka-Laylee koju je otpočeo novoformirani studio Playtonic, pokazala se kao više nego uspešna. Inicijalno zatraženih 175 hiljda funti je prikupljeno u prvih 45 minuta od kako je Kickstarter kampanja otpočela, dok je krajnji cilj od milion funti probijen za svega 24 sata.

Yooka-Laylee je projekat koji se može smatrati za spiritualnog naslednika Banjo-Kazooie i Donkey Kong Country igara. Na razvoju radi mali studio sastavljan od veterana game industrije koji su svoj zanat ispekli u legendarnom RARE studiju i koji su radili i na gore spomenutim igrama. Trenutno je studio sastavljen od svega 7 ljudi.

Količina do sada prikupljenog novca garantuje simultano izdanje na PC, PS4, Xbox One, Wii U, Mac i Linux platformama.

Kampanja će trajati još 45 dana. Ostaje nam samo da vidimo koliko će novca uspeti da sakupe i da se nadamo da će uspeti da ispune sva obećanja. Ispod pogledajte slike iz trenutne faze razvoja u kojoj se igra nalazi, kao i zvanični Kickstarter promo video.

https://www.kickstarter.com/projects/playtonic/yooka-laylee-a-3d-platformer-rare-vival

4 2 3 1

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top