PlayStation 5

Sea of Thieves se za samo jedan dan našao među Top 3 Playstation igre

Sea of Thieves, nekada ekskluziva za Xbox, našao se na PlayStationu prošlog meseca i dobio je mnogo topliju dobrodošlicu nego što se prvobitno očekivalo, pri čemu je Sony pomogao developeru Rare tokom celog procesa portovanja.

Takođe je postao najpreorderovana igra na PlayStationu pre lansiranja, a verzija za PS5 je na nivou, ako ne i bolja od verzije za Xbox Series X. Sa takvim uzbuđenjem pre lansiranja, Sea of Thieves se našao među najvećim PlayStation izdanjima u aprilu.

Kako je podeljeno na PlayStation Blogu, Sea of Thieves je bio najpreuzimanija igra za PS5 u Evropi. U SAD/Kanadi, postao je treće najveće izdanje, završavajući u top 3 u svim glavnim regionima.

Ono što ovo čini pohvalnim je činjenica da je bio dostupan samo jedan dan u aprilu. Ovaj naslov je stigao na PS5 30. aprila, dajući mu manje vremena od konkurencije da obezbedi dodatne prodaje.

U međuvremenu, novi naslovi poput Stellar Blade takođe su pokazali impresivne rezultate. Stellar Blade se našao među top 4 najpreuzimanijih naslova u oba regiona, dok je Helldivers 2 za PlayStation zauzeo prvo mesto u SAD/Kanadi.

Ukupno gledano, first-party igre, bilo da su od PlayStationa ili Xboxa, su se dobro pokazale na platformi prošlog meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top