PC

EA otkrio – Mirror’s Edge 2 početkom 2016.

Na konferenciji EA Investors, poznata distibuterska kuća najavila je okvirne datume izlaska svojih igara u budućem periodu.

Jedna od prvih koju ćemo moći da igramo je nastavak igre Mirror’s Edge koja će se po svemu sudeći pojaviti u prvom kvartalu 2016, a u istom periodu možemo očekivati i naredni Plants vs Zombies koja je najavljena kao nastavak igre Garden Warfare. Oni koji prate Need for Speed franšizu ne treba da brinu, EA je najavila izlazak dve igre iz ovog serijala i to u poslednja tri meseca 2015. verovatno kao pokušaj da se nadoknadi izostanak NfS igre u 2014. što se desilo prvi put od 2001. Jedna od njih, Need for Speed: No Limits biće igra isključivo za mobilne uređaje, dok će druga još uvek neimenovana izaći za konzole. Nažalost, svi koji su se ponadali skorašnjem izlasku novog Titanfalla moraće da sačekaju još “malo” pošto se Titanfall 2 može očekivati tek u periodu fiskalne 2017. godine odnosno između aprila 2016. i marta 2017.

Svakako, EA će u junu otkriti više o igrama Mirror’s Edge 2, Plants vs Zombies i NfS na ovogodišnjoj E3 konferenciji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top